Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Чи буде ФС F.C.V.L.&F.C.K.L в топ 30?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 30
Обсудить опрос на форуме
Главная » 2009 » Март » 2 » “Волинь” відмовляється від іноземців на користь власної молоді
“Волинь” відмовляється від іноземців на користь власної молоді
18:59

Команда уже завершила перший етап підготовки.Чи задоволені ви його результатами?
На першому зборі в Криму команда працювала дуже інтенсивно. В основному це були вправи на витривалість та підтягування фізичних кондицій. Зранку команда бігала кроси у горах, потім, до обіду, були тренування з м’ячами, після обіду – аеробіка, тренажерний зал і плавання на час. Хлопці працювали дуже добре. Немалі навантаження витримали навіть 15-16-річні хлопці. Зіграли також два контрольних матчі. Поступились “Таврії” 1:3 (гол за “Волинь” забив новачок Полянський) і зіграли внічию 1:1 з молодіжним складом “Шахтаря”, котрий у турнірі дублерів прем’єр-ліги посідає перше місце. З донеччанами, більшість яких є гравцями молодіжних та юнацьких збірних України, команда навіть домінувала і вела у рахунку – уже на 3-й хвилині голом відзначився Лісовий. Тому я та інші тренери дуже задоволені.
Після повернення до Луцька команда відпочивала три дні, а потім знову приступила до тренувань у п’ятиразовому режимі. Так займатимемося до 6-го лютого, після чого знову поїдемо на збір до Криму у селище Куйбишево. Попри відносно помірні ціни, там чудові умови – є все необхідне для нормальної підготовки. Цього разу уже більше буде робота над технікою, розвитком творчого мислення у футболістів. На щастя, молодь дуже швидко усе схоплює, старається чомусь навчитися.

– На які зміни у складі слід очікувати?
– Багатьох футболістів наш клуб виставив на трансфер, також чимало отримали статус вільних агентів. Я не хочу заважати тим, хто може грати на нормальному рівні. Їм потрібно годувати свої сім’ї, отож, якщо є можливість, хай шукають команди і влаштовуються. Ми розуміємо також, що всім важко і платити за футболістів мало хто може, тому відпускатимемо їх просто так. Футболісти, які вирішать залишитися, можуть розраховувати хіба що на мінімальну зарплату. Тому хай краще грають десь на першість області чи в другій лізі, де буде можливість більше заробити.
Підсилюватиметься ж команда в основному за рахунок місцевих хлопців – вихованців дитячо-юнацьких шкіл. Окрім того залишилися молоді футболісти, які грали за “Волинь” минулого року. Найстарший наш футболіст – Максим Лісовий, 1985 року народження. Відновлюються після важких травм Павлов, Циркуненко, Подригуля, Власко. У воротарів вилікувався Семченко, також залишилися Гаврилов і Неділько. Хотіли ще запросити Казіброду з рівненського “Вереса”. Але після першого збору разом з “Волинню” він почав щось вигадувати, сказав, що хоче спробувати працевлаштуватися у Вінниці.

– Відомо, що на перегляді у “Волині” побувало чимало іноземців. Хтось із них гратиме у Луцьку?
– На початку зими у команді на перегляді було чимало гравців з-за кордону. Спочатку переглянули ряд молодих гравців з Нігерії, Сенегалу та Кот-д’Івуару, на перший збір запросити п’ятьох бразильців. Але за нинішніх умов іноземця можна брати, тільки якщо він справді вартий уваги, справді перспективний. Зараз залишився один Рамон Лопес. Він – універсальний гравець-лівша. Може грати як у захисті, так і у центральній лінії.

– Які завдання ставить керівництво перед командою на другу половину першості?
– Завдання – зберегти клуб і, по можливості, з молодих футболістів виокремити справді здібних, які можуть забезпечити перспективу команді. Будемо спостерігати як ростуть хлопці, й робитимемо усе, аби розкрити їх якомога краще. Якщо до літа в економіці потеплішає і з’являться можливості, ставитимемо якісь більш конкретні цілі перед собою.

Просмотров: 988 | Добавил: Eros | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024

Сделать бесплатный сайт с uCoz