Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
200
Наш опрос
Чи буде ФС F.C.V.L.&F.C.K.L в топ 30?

Результат опроса Результаты Все опросы нашего сайта Архив опросов

Всего голосовало: 30
Обсудить опрос на форуме
Главная » 2009 » Март » 4 » Карпати - Чорноморець 3:0
Карпати - Чорноморець 3:0
12:40

Львів. Стадіон "Україна". Сонячно, +3°С
Судді: Венгер (Київ), Соботюк (Київ), Біч (Київ)
Делегат ФФУ: Сирота (Київ)

Голи: Кузнецов 17, 68, Кожанов 78

"Карпати": Романенко, Ощипко, Мілошевіч, Тубіч (Пшеничних 81), Кожанов, Кобін, Кополовець (Зеньов 64), Гурулі (Голодюк 71), Худоб"як, Кузнецов, Ткачук
Запасні: Новак, Женюх, Петрівський, Фурта
Головний тренер: Олег Кононов

"Чорноморець": Ширяєв, Шандрук, Бондаренко, Білецький, Луценко, Яценко, Діденко (Політило 81), Трішовіч, Ребенок, Гришко, Мельо (Васін 46)
Запасні: Приходько, Левига, Гуменюк, Владов, Бабич.
Головний тренер: Віктор Гришко


Попередження: Тубіч 69 - Трішовіч 51, 62
Вилучення: Трішовіч 62


Забивши в перший день весни три «сухі» м’ячі у ворота «Чорноморця», «Карпати» сповна поквиталися за поразку в Одесі в матчі першого кола

У неділю ввечері, по завершенні матчу «Карпати» – «Чорноморець», напевно важко було знайти людину щасливішу за форварда «зелено-білих» Сергія Кузнецова. Адже у нашого голеадора було одразу аж три причини тішитися. По-перше, його команда здобула переконливу перемогу над одним з найпринциповіших своїх суперників. По-друге, Сергій втілив у життя свою мрію забити гол, а ще краще два–три, у ворота команди свого рідного міста. Про це він сказав у передматчевому інтерв’ю офіційному сайту ФК «Карпати». І, по-третє, Кузнецов назавжди увійшов в історію нашого клубу: його перший м’яч у ворота «чорно-синіх» став 500-м голом карпатівців у чемпіонатах України.  

Перед грою було багато розмов про погодні умови та якість газону на «Україні». Клубний підрозділ Юрія Костюка, який займається обслуговуванням полів, зробив все можливе, аби створити гравцям обох команд належні умови для демонстрації видовищного футболу. Але ніхто не міг гарантувати, що в день гри природа не зробить якийсь неприємний сюрприз, як це вже неодноразово траплялося у Львові. На щастя, цього разу обійшлося. І футболісти «Карпат», продемонструвавши, скажемо прямо, класну гру, сповна віддячилися і працівникам стадіону, і небесній канцелярії, і тим вболівальникам, які за досить холодної погоди прийшли на стадіон підтримати свою улюблену команду, хоча могли спостерігати за нею в тепличних домашніх умовах по телевізору.

Господарі одразу дали зрозуміти, що своє щастя вони шукатимуть виключно біля воріт гостей. З перших хвилин передня лінія «Карпат» почала розхитувати оборону «Чорноморця» і вже на 7-ій хвилині рахунок мав бути відкритим. Однак удару Кожанова головою метрів з восьми після м’якого навісу Кополовця трохи забракло влучності. Але відчувалося, що гол у ворота «чорно-синіх» – справа часу. Так воно і сталося: на 17-ій хвилині після подачі зі штрафного з правого флангу захисники гостей вибили м’яч прямо на Кузнецова, а форвард, смачно приклавшись, від усієї душі вгатив його низом у правий нижній кут воріт Ширяєва – 1:0.  

Не може не тішити те, що відкривши рахунок, «Карпати» й гадки не мали відходити назад, а навпаки, з ще більшим азартом накинулися на суперника. «Чорноморець» насправді виглядав якимсь розгубленим і приреченим. Моментами видавалося, що підопічні Віктора Гришка мріють лише про одне – аби цей кошмар якомога швидше закінчився. Описувати всі гольові ситуації, не кажучи вже про так звані напівмоменти біля воріт гостей, не має сенсу. По-перше, це займе дуже багато місця і часу, а по-друге, хто хотів, той все бачив на власні очі.

Найбільше сподобалося, що після довготривалих зимових зборів у грі команди Олега Кононова була помітна свіжість і несамовита жага не просто до перемоги будь-якою ціною, а бажання досягти її елегантно та вишукано. Карпатівці намагалися кожну комбінацію доводити до логічного завершення – до удару по воротам суперника. Також приємно було спостерігати за багатоходовими комбінаціями, до того ж з частою зміною напрямку і темпу атаки. Відверто кажучи, вже давно ми не бачили, щоб «Карпати» упродовж всього матчу на високих швидкостях демонстрували комбінаційну гру. А в окремі моменти навіть здавалося, що на полі легендарна команда кінця 60-их – 70-их років минулого століття.

Хтось, можливо, скаже, що це не «Карпати» класно грали, а просто «Чорноморець» був ніякий. Так, у футболі є неписане правило: кожна команда грає настільки сильно, наскільки їй дозволяє суперник. Але, даруйте, це вже проблеми «Чорноморця», який насправді в цьому матчі більше нагадував «Сміхотворець», як його в дні образи на свою команду називають одеські фани.

Остаточно в цій зустрічі все стало зрозуміло в середині другого тайму, коли Кузнецов вийшов сам-на-сам з Ширяєвим і технічно перекинув м’яч через кіпера у дальній кут. Другий гол Сергія поховав будь-які надії «чорно-синіх» на позитивний результат. До речі, в цій зустрічі Кузнецов забив ще один гол. Сталося це на 52-ій хвилині, коли на табло горіли ще слизькі цифри 1:0. Але той м’яч арбітр не зарахував: лайнсмен зафіксував доволі сумнівний офсайд.  

Пропустивши другий м’яч, команда Віктора Гришка, яка на той момент ще й залишилася в чисельній меншості, практично опустила руки. Наочним підтвердженням цього став третій гол господарів, який Денис Кожанов забивав у порожні ворота. Тож «Карпати» перемогли з рахунком 3:0. Тобто за поразку у Південній Пальмірі в матчі першого кола наші хлопці розрахувалися з одеситами, як то кажуть, по повній програмі.  

Але, вітаючи гравців і тренерів «Карпат» разом з їхніми вболівальниками із заслуженою перемогою, хочеться всіх нас наостанок застерегти від ейфорії. Тому потішившись сьогодні і відпочивши завтра, хочеться попросити хлопців і їхніх тренерів з вівторка забути про цей матч і почати цілеспрямовано готуватися до гостьового поєдинку у Маріуполі. Так, «Іллічівець» наразі один з найбільш реальних претендентів на пониження в класі, але тим самим він лише стає ще більш небезпечним суперником. Адже поранений звір є злим. А нам втрачати очки в матчі з такою командою аж ніяк не можна. Від «Карпат» у Маріуполі вимагається лише одне – зіграти так, як вони це зробили сьогодні.
Просмотров: 2000 | Добавил: FC_Volyn_Lutsk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Март 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024

Сделать бесплатный сайт с uCoz